Elfogott tinédzser

2020. 10. 21., sze - 09:24
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A tárnoki járőrök állították elő azt a lányt, akinek neve mellett két érvényes elfogatóparancs és három tartózkodási hely megállapítására vonatkozó bejegyzés szerepelt a körözési rendszerben.

A tizenöt esztendős lány nővére tárnoki otthonában húzta meg magát, amikor a bejelentés alapján kiérkező rendőrök 2020. október 20-án délután bekopogtak lakrészébe. Többszöri felszólításra volt csak hajlandó előjönni, hisz sejtette mi vár rá.

Elfogásakor több elfogatóparancs volt ellene érvényben. Körözte a Fővárosi Törvényszék rablás bűntette miatt, a BRFK X. kerületi Rendőrkapitányság lopás miatt, de a BRFK VI. kerületi Rendőrkapitánysága két bűnügyben, valamint a BRFK Központi Szabálysértési Előkészítő Osztálya is jó ideje nem találta már sehol.

Az elfogott lányt előállították, vele szemben a további eljárásokat a körözést elrendelő szervezeti egységek folytatják le.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértőt tartóztattak fel Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy határsértő Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.