Elfogták a 15 éves kecskeméti tolvajt

2021. 08. 11., sze - 13:38
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

A Kecskeméti Rendőrkapitányság nyomozói üzletszerűen elkövetett lopás miatt folytatnak eljárást egy helyi kamasszal szemben.

A gyanú szerint a fiatal három nappal korábban, valamikor az éjszaka folyamán bement az egyik megyeszékhelyi ingatlan udvarába, és elvitt a teraszról egy elektromos láncfűrészt. Az elkövetőnek nem volt nehéz dolga, ugyanis csak a riglit kellett elhúznia, és már hozzá is fért a több tízezer forint értékű szerszámhoz.

Egy másik esetben az egyik személygépkocsiból vitt el 3000 forint aprópénzt a tinédzser. A jármű tulajdonosa épp a kocsi felé tartott, amikor meglátta, hogy egy számára ismeretlen személy ül benne és kutat. A tolvaj is észrevette őt, ezért elszaladt. A sértett hiába próbálta utolérni, már nem tudta.

A rendőrök rövid időn belül összefüggésbe hozták a lopásokat, majd beazonosították a bűncselekmények feltételezett elkövetőjét. A fiatalt tegnap őrizetbe vették és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megállítva

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 25 éves román sofőr ellen, aki 12 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Lezárt akta: Jockey kalandjai

A dunakeszi rendőrök befejezték a staffordshire terrier tolvaja elleni nyomozást, a gyanúsítottal szemben vádemelést javasoltak.