Elfogták a bolti rablót

2018. 02. 15., cs - 04:30
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A győri rendőrök őrizetbe vették azt a férfit, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy felfegyverkezve rabolt ki egy belvárosi üzletet.

A Győri Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást folytat a 20 éves L. Patrik ellen. A nyomozás adatai alapján a gyanúsított 2018. február 7-én 19 óra 35 perc és 19 óra 45 perc között egy késsel fenyegetőzve a bevétel átadására szólította fel egy győri üzlet eladóját, majd a kassza tartalmával távozott.

1

2

A rendőrök a nyomozás során begyűjtött adatok alapján azonosították L. Patrikot, aki megalapozottan gyanúsítható a bűncselekmény elkövetésével. A nyomozók 2018. február 14-én győri lakásán elfogták a férfit és a Győri Rendőrkapitányságra előállították, ahol őrizetbe vették, és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Öt határsértő egy macedón kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Hat autóban okozott kárt

Néhány órán belül elfogták a rendőrök azt a nőt, aki parkoló gépjárműveket rongált meg Győrben.