Elfogták a rendőrök

2021. 10. 20., sze - 08:31
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Érvényes vezetői engedély és a tulajdonos tudta és beleegyezése nélkül közlekedett a gépjárművel a 19 éves nógrádmegyeri férfi.

A járőrök 2021. október 19-én 17 óra 25 perckor Nógrádmegyer belterületén ellenőriztek egy tehergépkocsit és annak vezetőjét. A rendőrök a 19 éves sofőr igazoltatásakor megállapították, hogy nem rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel. Az intézkedés során kiderült az is, hogy a férfi ugyanezen a napon a délutáni órákban egy nógrádmegyeri nyitott ingatlan udvarára bement, ahol a tulajdonos távollétét kihasználta, és az ott parkoló nyitva hagyott gépjárművet a benne tartott indítókulccsal beindította és azzal elhajtott.

A rendőrök a Szécsényi Rendőrkapitányságra előállították és jármű önkényes elvétele bűntett megalapozott gyanúja miatt kihallgatták a férfit. A hatóság tagjai a nógrádmegyeri lakossal szemben az engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt – őrizetbe vétele mellett - gyorsított bírósági eljárást kezdeményeztek.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Pillanatokon múlt a tragédia

Alkohol hatása alatt közlekedett autójával az a 21 éves férfi, aki balesetet szenvedett, majd kigyulladt a járműve. A rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

 

Védett villamosok

Folytatódik a közösségi közlekedési járatok ellenőrzése Budapesten. A rendőrök ezúttal a 3-as, 62-es és a 62/A villamosok vonalára koncentráltak.