Elfogták a rendőrök a besztereci zsarolót

2020. 10. 10., szo - 10:41
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A kemecsei nyomozók a férfit őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására az illetékes ügyészségen.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Kemecsei Rendőrőrse zsarolás bűntett és zaklatás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 22 éves besztereci lakos ellen. A nyomozás adatai szerint a férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy az elmúlt időszakban több alkalommal veréssel megfenyegetett egy helyi 29 éves férfit, majd ezt követően elvette a mobiltelefonját és a pénzét. A gyanúsított 2020. október 7-én este újból megkereste sértettet, ordibált vele és kérdőre vonta, hogy merre járt az elmúlt időszakban, majd megütötte. A rendőrök a bejelentést követően a feltételezett elkövetőt 2020. október 8-án elfogták a rendőrőrsre előállították és gyanúsítottként kihallgatták. A nyomozók a 22 éves férfit őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására az illetékes ügyészségen.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy éjszaka két életmentés

A kunszentmártoni rendőröket alig két óra eltéréssel előbb egy 28 éves, majd egy 82 éves férfi keresésére riasztották. Mindkét férfit épségben megtalálták.

 

Bódultan vezetett

A kisújszállási rendőr egy 28 éves sofőr ellenőrzésekor kábítószergyanús anyagot is talált az autóban. A férfit előállították.

 

Migránsok az M1-es autópályán

A rendőrök az M1-es autópályán, Tata térségében elfogtak egy 30 éves belga férfit, aki 22 migránst akart külföldre juttatni.