Elfogtak a rendőrök egy csepeli dílert​

2020. 10. 27., k - 12:35
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A XXI. kerületi nyomozók a 40 éves férfi lakásán marihuánát, kokaint, pénzt és kábítószer terjesztéséhez szükséges eszközöket is találtak.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói kutatást tartottak 2020. október 21-én egy csepeli lakásban, mivel információ merült fel arra vonatkozóan, hogy az ott lakó férfi kábítószert termeszt és árusít.

A rendőrök a kutatás során közel 400 ezer forintot, marihuánát, kokaint valamint kábítószer adagolásához és értékesítéséhez használt eszközöket – mérleget, őrlőt, alufóliát - foglaltak le. R. Zsoltot a fővárosi rendőrök elfogták és előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol kábítószer-kereskedelem bűntett gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

Kihallgatását követően R. Zsoltot, aki a megalapozott gyanú szerint a lakásában talált kábítószert árusítás céljából tartotta magánál, őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, melyet az illetékes bíróság október 24-én elrendelt.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértő Szatymaz közelében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.