Elfogták a zuglói szeméremsértőt

2018. 03. 03., szo - 08:00
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A zuglói körzeti megbízottak az utcán ismerték fel a szeméremsértő fiatalt.

A 17 éves budapesti fiatalember 2018. március 1-jén 12 óra 20 perckor Budapest XIV. kerületében, a Nagy László téren egy nővel szeméremsértő módon viselkedett. 

A bevezetett nyomozási cselekmények eredményeként beszerzett felvételek és a személyleírás alapján a zuglói rendőrök 2018. március 2-án 17 óra 5 perckor a XIV. kerületi Columbus utcában felismerték a fiatal fiút, akit elfogtak és elállítottak a kerületi rendőrkapitányságra. A rendelkezésre álló adatok szerint a fiatal fiú további öt nő sérelmére követett el hasonló cselekményt Zuglóban.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói szeméremsértés vétség miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásának indítványozására. 

A zuglói rendőrök kérik, hogy akik sérelmére az elfogott 17 éves fiatalemberrel kapcsolatba hozható hasonló cselekményt elkövettek, azok tegyenek bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hét határsértőt fogtak el a rendőrök Battonya közelében

A hét külföldi közül ketten szomáliai, öten pedig iraki állampolgárnak mondták magukat. Személyazonosságukat és magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták hitelt érdemlően igazolni, ezért a rendőrök előállítják őket.