Elfogták az ékszerbolti rabló nőt

2017. 05. 19., p - 18:51
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A police.hu-n közzétett videó alapján ismerték fel azt a nőt, aki kirabolt egy XIX. kerületi ékszerboltot.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIX. kerületi Rendőrkapitánysága eljárást indított rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt L. Gáborné 44 éves budapesti nő ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint a nő 2017. május 3-án 12 óra 5 perckor bement egy kispesti ékszerboltba, ahol vásárlást színlelt, majd az eladót egy késsel megfenyegette és az ékszerek átadására kényszerítette.

Egy ismeretlen telefonáló a rendőrség honlapjára feltöltött videó alapján 2017. május 18-án bejelentést tett a Tevékenység-irányítási Központba, hogy felismerte L. Gábornét. A kispesti rendőrök a bejelentés után megjelentek a nő lakcímén és a házkutatás során megtalálták az elkövetéskor viselt ruhát, hátizsákot és a zsebkést is.

A BRFK XIX. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a nőt elfogták, előállították és gyanúsítottként hallgatták ki, valamint előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránsok Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.