Elfogták és őrizetbe vették a rendőrök a bántalmazót 

2021. 02. 13., szo - 07:05
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Kapcsolati erőszak és más bűncselekmények miatt hallgatták ki gyanúsítottként a pásztói nyomozók azt a 31 éves férfit, aki bántalmazta élettársát. 

A Pásztói Rendőrkapitányság súlyos testi sértés és súlyos testi sértés bűntett kísérlet, valamint kapcsolati erőszak bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 31 éves ecsegi lakos ellen.

A jelenlegi adatok alapján a férfi 2020. november 27-én az esti órákban közös lakásukban élettársát hangos szóváltást követően ököllel többször megütötte és megrúgta. A sértett a bántalmazás következtében súlyos sérülést szenvedett. A gyanúsított és élettársa között 2021. január 25-én hajnalban újra szóváltás alakult ki, amikor a férfi újra bántalmazta a nőt, aki könnyebben megsérült.   

A férfi a cselekményét követően a lakhelyéről ismeretlen helyre távozott, ezért a hatóság ellene nemzetközi elfogató parancsot adott ki. 

Az ecsegi lakost a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság járőrei 2021. február 11-én Mosonmagyaróvár közelében elfogták, a nyomozók a Pásztói Rendőrkapitányságra előállították, ahol kihallgatták, őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Amennyiben bántalmazás (akár szóbeli, lelki, fizikai, szexuális erőszak) áldozatává válik, Önnek joga van a segítségre. Ha sérelmére bűncselekményt követtek el, jelentkezzen bármelyik rendőrkapitányságon, vagy tegyen bejelentést a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Letartóztatásban a lengyel embercsempészek

A rendőrök Dunaföldvár belterületén ellenőriztek két magyar rendszámú teherautót, melyek közül az egyikben illegális migránsokat szállítottak, míg a másik jármű a csempész gépkocsi előfutójaként közlekedett.