Ellopta, eladta, de a rendőrök visszavitték a tulajdonosnak

2014. 06. 19., cs - 09:11
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Vésztőn egy telephelyről lopott el egy aggregátort az a férfi, aki ellen a rendőrség lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást. Az áramfejlesztőt a nyomozók megtalálták és visszaadták a tulajdonosnak.

A Szeghalmi Rendőrkapitányságra 2014. június 12-én tett bejelentést egy vésztői férfi arról, hogy vállalkozása telephelyéről 2013. december 31-e és 2014. június 12-e között elloptak egy aggregátort. A rendőrkapitányság munkatársai olyan információhoz jutottak, mely szerint a közelmúltban valaki éppen egy ilyen berendezést kínált megvételre egy vésztői férfinak. A rendőrök elszámoltatták a férfit, aki elmondta, hogy 10 ezer forintért meg is vette a 70 ezer forint értékű áramfejlesztőt. Azt nem tudta megmondani pontosan, hogy kitől, de a nyomozók a vezetéknevéről azonosították az eladót. A 31 éves vésztői S. Zsolt kihallgatásán elismerte, hogy a telephelyről eltulajdonította és eladta az aggregátort. A berendezést a rendőrség lefoglalta és 2014. június 17-én a tulajdonos visszakapta. A Szeghalmi Rendőrkapitányság a 31 éves S. Zsolt ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja indított büntetőeljárást.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Földkábelt loptak

Két szlovák férfi a munkahelyéről lopott vörösréz kábeleket, amit később értékesíteni akartak. A komáromi rendőrök elfogták és kihallgatták a tetteseket.

 

Négy évtized egy munkahelyen

Negyven év munkaviszony után nyugállományba vonult a Csongrád Megyei Rendőr- főkapitányság állományából Csenkeiné Örkényi Eleonóra. A pénzügyi szakember egész életében egy területen dolgozott.