Ellopta, majd meghirdette az interneten

2019. 08. 01., cs - 09:25
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A kőbányai nyomozók bíróság elé állítási javaslattal zárták az ügyét annak a 38 éves férfinek, aki egy telephelyen ellopott az egyik buszból egy rádió adó-vevő készüléket.

A rendőrségre 2019. július 26-án bejelentés érkezett arról, hogy július 8. és július 10. között egy kőbányai műhely telephelyén az egyik buszból elloptak egy több mint félmillió forint értékű rádió adó-vevő készüléket.

A bevezetett nyomozati cselekmények eredményeként a kőbányai rendőrök azonosították az elkövetőt. A rendőrök a 38 éves B. Gyulát 2019. július 29-én Dunakeszin – a tartózkodási helyén – elfogták, valamint a lakásban megtalálták és lefoglalták az ellopott készüléket, amit a férfi a bűncselekményt követően eladásra meghirdetett az interneten.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a fóti férfit lopás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A rendőrök 2019. július 30-án visszaadták a rádió adó-vevő készüléket.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a BRFK X. kerületi Rendőrkapitányság kollégái a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratot bíróság elé állítási javaslattal átadták az illetékes ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Nyomozás

Holttestet találtak egy érdi házban.