Ellopták egy fesztiválozó mobiltelefonját

2017. 08. 11., p - 11:49
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A két nőt a rendőrök a helyszínen elfogták és visszaadták a sértettnek a mobiltelefonját.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 26 éves budapesti B. Viktória és a 27 éves baktalórántházi B. Zsanett 2017. augusztus 10-én az esti órákban a Hajógyári-szigeten kilopta egy fesztiválozó táskájából a mobiltelefonját.

Az elkövetőket a biztonsági őrök még a fesztivál helyszínén észrevették, majd a két nő ruhájának átvizsgálásakor megtalálták a korábban ellopott mobiltelefont, és további, feltehetően bűncselekmény elkövetéséből származó telefonokat, valamint festipay kártyákat.

Ezt követően a Budapesti Rendőr-főkapitányság II. kerületi Rendőrkapitányságának munkatársai visszaadták a sértettnek a mobiltelefonját, majd a két nőt előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol – őrizetbe vételük mellett – lopás vétség miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket. A nyomozók előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kilenc illegális migráns

A Bács-Kiskun megyében feltartóztatott külföldiek jogellenesen jutottak be az ország területére.

 

Háromszor elfogott díler

Kábítószerrel kereskedett, betört, a letartóztatása előtt levágta a lábáról a nyomkövetőt, utána pedig megszökött a XIX. kerületi zsaruk elől. F. Mihály Sándor nem jutott messzire, immár letartóztatták, a bajkeverésnek részéről egy időre vége.

 

Nem messze a Balatontól

A somogyi dombvidéken a nagyjából 4500 lelkes város a 24 települést felölelő járás és egyben a vonzáskörzet központja. A környék rendjére a Tabi Rendőrőrs ügyel. Tabbal együtt 13 ezer főnyi lakosság napi közbiztonságáról kell gondoskodniuk, rájuk hárul ügyes-bajos dolgaik, hatóságot érintő problémáik rendezése.

 

Az év rendőrei

Idén is elismerték az év rend­őrei munkáját, és kihirdették, kik kapnak Bátorságért érdemjelet. Az elismerések többségét később vehetik át személyesen Pintér Sándor miniszterelnök-helyettes, belügyminisztertől a díjazott zsaruk.