Előzetesben a kerecsendi férfi

2018. 01. 20., szo - 15:58
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

Az egri nyomozók új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűncselekménnyel gyanúsítják.

Az egri rendőrök 2018. január 18-án reggel egy összehangolt rendőri intézkedés részeként házkutatást tartottak egy kerecsendi lakos otthonában, ahol kábítószergyanús zöld növényi származékot és fehér port, mérlegeket, önzáras tasakokat, továbbá nagyobb összegű készpénzt és arany ékszereket találtak.

Az elsődleges szakértői vélemény alapján a lefoglalt anyagok új pszichoaktív anyagnak minősülnek, melyeket a 24 éves férfi az eddigi információk szerint nem kizárólag fogyasztási céllal tartott magánál.

A nyomozók előállították a férfit az Egri Rendőrkapitányságra, ahol ellene őrizetbe vétele mellett új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás.

A nyomozó hatóság előterjesztést tett a gyanúsított előzetes letartóztatásának indítványozására, melyet az Egri Járásbíróság 2018. január 20-án elrendelt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rablás miatt keressük

A dunaújvárosi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.

 

Forgalomterelés a 42-es számú főúton

Megnövekedett a határátlépés és várakozás ideje a román határszakaszon, emiatt a személygépjárművek forgalmának terelésére kell számítani a 42-es számú főúton Hajdú-Bihar megyében.