Elsodort egy gyalogost, a rendőrök lezárták az ügyét

2020. 04. 04., szo - 09:07
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság munkatársai befejezték az ügy vizsgálatát.

Egy 42 éves nő közlekedett 2019. február 18-án 16 óra 35 perckor Gutorfölde Kossuth utcában egy Volkswagen típusú autóval. Amikor egy bolt parkolójából hátramenetet hajtott végre, visszapillantó tükrével elsodort egy gyalogost. A baleset következtében a gyalogos nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett. 

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a vezetővel szemben közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Száguldott

Nem az időjárási és útviszonyoknak megfelelően választotta meg járműve sebességét az a fiatalember, aki egy úttestre kidőlt fának ütközött autójával a 37-es számú főúton.

 

Lezárt ügy: zebrán ütötte el

A Debreceni Rendőrkapitányság közúti baleset gondatlan okozása vétség miatt folytatott büntetőeljárást egy hajdúszoboszlói férfival szemben.

 

Határsértők Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.