Eltakarította az ékszereket is

2019. 05. 15., sze - 08:38
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A budapesti rendőrök Nagykovácsiban fogták el azt a nőt, aki II. kerületi házakban vállalt takarítást, és eközben közel 2,5 millió forint értékben lopott ékszereket munkaadóitól.

Egy 61 éves nő 2017 decembere és 2019 áprilisa között Budapest II. kerületében három ingatlannál is takarítónőként dolgozott. Munkája közben a nő különböző arany ékszereket, órákat, valamint ezüst tálcákat lopott közel 2,5 millió forint értékben.

A nyomozók a bejelentést követően rövid időn belül azonosították az elkövetőt, akit 2019. május 13-án reggel Nagykovácsiban, a lakcímén elfogtak, majd előállítottak a Budapesti Rendőr-főkapitányság II. kerületi Rendőrkapitányságra.

A nyomozók a nőt üzletszerűen elkövetett lopás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határrendészeti összesítő Csongrád megyéből

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba tizenöt határsértő Csongrád megyében. A rendőrök nyolc főt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket, hét fő bejutását pedig megakadályozták.

 

TÁJÉKOZTATÓ – frissítve

Az agrárágazat munkaerőigényének biztosítása céljából az ágazatban dolgozók csoportos határátlépésére igénybe vehető határátkelőhelyekről.