Eltette, használta és eldobta

2019. 09. 27., p - 06:00
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A tatabányai férfi egy telefont talált, amit hazavitt és több hétig is használt. Később a készüléktől megszabadult, amit a rendőrök megtaláltak.

Az 55 éves férfi 2019. május 18-án délelőtt egy tatabányai lottózóban tartózkodott. Egy asztalnál foglalt helyet, később egy másik férfi is odaült. Ez a személy a telefonját az asztalra tette, de amikor távozott ott felejtette. Az asztalnál ülő T. Szilveszter a telefont a ruházatába rejtette, majd az otthonába sietett. A tatabányai lakos a saját SIM kártyáját a készülékbe tette és azt több hétig használta. A sértett még aznap feljelentést tett a rendőrségen.

A nyomozók, a széleskörű adatgyűjtést követően azonosították és szeptember 26-án gyanúsítottként hallgatták ki az 55 éves férfit. Ellene lopás miatt indult büntetőeljárás. A tettes a bűncselekmény elkövetését beismerte. A rendőrök a nyomozati cselekmények során a telefont megtalálták, amit a tulajdonosának visszaadtak. A rendőrség, bíróság elé állítás javaslattal tervezi megküldeni az eljárás ügyiratait az ügyészségnek.

1


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Két határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két külföldi férfi Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták őket.

 

A járőrök mentettek életet

Időben érkezett a rendőri segítség ahhoz az tiszadorogmai férfihez, aki végzetes lépésre szánta el magát a családi házuk udvarán.

 

Határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Egy határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.