Eltévesztette a házszámot

2018. 10. 24., sze - 09:00
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A 38 éves férfi rossz mélygarázsban és nem a saját autójában aludt el. A debreceni rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki.

Egy férfi tett bejelentést 2018. október 23-án 9 óra körül arról, hogy debreceni társasházuk mélygarázsában alszik egy férfi egy megrongált autóban. A rendőrök még a helyszínen elfogták a debreceni lakost és előállították a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. A nyomozás adatai szerint a 38 éves férfi szórakozni volt, majd a mélygarázsban úgy gondolta, hogy az autójában fog elaludni, azonban mivel nem volt nála a kulcs, így kifeszítette az ajtót. A gyanúsított már csak a rendőröktől tudta meg reggel, hogy nem jó mélygarázsban van és nem a saját autójában aludt el.

A Debreceni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a férfival szemben.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy határsértőt fogtak el a rendőrök Békéscsabán

A magát algériainak valló férfit a vasútállomáson ellenőrizték. Nem tudta hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságát és azt, hogy jogszerűen tartózkodik Magyarországon. A rendőrök előállítják.

 

Szerszámokat lopott

A kiskunmajsai rendőrök egy 21 éves helyi férfit gyanúsítanak a betöréssel.

 

Falfirkák a lakótelepen

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai egy 28 éves helyi lakost hallgattak ki gyanúsítottként.