Eltévesztette a házszámot

2018. 10. 24., sze - 09:00
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A 38 éves férfi rossz mélygarázsban és nem a saját autójában aludt el. A debreceni rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki.

Egy férfi tett bejelentést 2018. október 23-án 9 óra körül arról, hogy debreceni társasházuk mélygarázsában alszik egy férfi egy megrongált autóban. A rendőrök még a helyszínen elfogták a debreceni lakost és előállították a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. A nyomozás adatai szerint a 38 éves férfi szórakozni volt, majd a mélygarázsban úgy gondolta, hogy az autójában fog elaludni, azonban mivel nem volt nála a kulcs, így kifeszítette az ajtót. A gyanúsított már csak a rendőröktől tudta meg reggel, hogy nem jó mélygarázsban van és nem a saját autójában aludt el.

A Debreceni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a férfival szemben.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendhagyó rendőri ellenőrzés Szekszárdon

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság közlekedési szakemberei Pünkösdkor kerékpáros bukósisakkal és egyéb láthatósági eszközökkel ajándékozták meg a kétkerekűek vezetőit a megyeszékhelyen.

 

Nyolc illegális migráns

A Bács-Kiskun megyében feltartóztatott külföldiek jogellenesen jutottak be az ország területére.