Eltiltva, másik rendszámmal

2019. 04. 19., p - 07:09
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A püspökladányi körzeti megbízott elfogta és előállította a sofőrt.

A püspökladányi körzeti megbízott 2019. április 18-án 16 óra körül intézkedés alá vont egy gépkocsit Kabán. Az egyenruhás igazoltatta a sofőrt, aki elmondta, hogy nincs vezetői engedélye, valamint a jármű forgalmi engedélyét sem tudta odaadni.

A rendőr ellenőrizte a személyautó, valamint a járművezető adatait és megállapította, hogy a férfi nemcsak, hogy nem rendelkezik jogosítvánnyal, de el is van tiltva a vezetéstől, és az autón egy másik gépkocsihoz tartozó rendszám van felszerelve.

A körzeti megbízott elfogta és a rendőrkapitányságra előállította a 20 éves konyári lakost, akit a nyomozók kihallgattak.

N. Dáviddal szemben a Püspökladányi Rendőrkapitányság egyedi azonosító jel meghamisítása bűntett és járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt folytatja az eljárást.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Olaszországba indultak, Dombegyházig jutottak

Olaszországba akarta eljuttatni Magyarországra illegálisan érkezett honfitársát egy pakisztáni férfi. A rendőrök Békés megyében, Dombegyház közelében feltartóztatták őket. Az embercsempészéssel gyanúsítható férfit a rendőrség őrizetbe vette, a határsértőt átadták a román hatóság képviselőinek.

 

Római parti betörő

Az óbudai nyomozók befejezték annak a férfinek az ügyét, aki hat alkalommal tört be Budapest III. kerületében lévő büfékbe és egy szórakozóhelyre.