Elütötte a kerékpárost

2019. 12. 06., p - 14:37
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Közúti baleset gondatlan okozása miatt indult eljárás egy 18 éves férfi ellen, a Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Az eljárás adatai alapján egy 18 éves balatonalmádi fiatal 2019. augusztus 17-én este személygépkocsival Veszprém belterületén közlekedett az Almádi úton a körgyűrű irányából a városközpont felé tartva. A Dornyai Béla utca kereszteződéséhez érve úgy kanyarodott be jobbra kis ívben, hogy ennek során nem biztosított elsőbbséget az Almádi úttal párhuzamos kerékpárúton közlekedő, egyenesen továbbhaladó biciklisnek. Ennek eredményeként a kerékpáros az elé kanyarodó autó jobb oldalának ütközött. A baleset következtében a kerékpáros súlyos sérülést szenvedett.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Veszprémi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

baleset


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Díjkitűzés visszavonása

Az Országos Rendőr-főkapitányság vezetője visszavonja a 29022/71/2016. bűnügyi számú ügyben tett díjkitűzést.

 

Kis segítség drága vége

A rendőrök elfogták azt a férfit, aki alkalmi munkát végzett egy 87 éves idős úrnál Sátoraljaújhelyen, majd másnap visszament és a sértett figyelmét elterelve ellopta spórolt pénzét.

 

Életmentés összefogással

Időben érkezett a segítség egy kútba zuhant edelényi férfihoz, akit az utolsó pillanatban mentettek meg a rendőrök, és a katasztrófavédelem munkatársai.