Elütötte a kerékpárost

2019. 12. 06., p - 14:37
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Közúti baleset gondatlan okozása miatt indult eljárás egy 18 éves férfi ellen, a Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Az eljárás adatai alapján egy 18 éves balatonalmádi fiatal 2019. augusztus 17-én este személygépkocsival Veszprém belterületén közlekedett az Almádi úton a körgyűrű irányából a városközpont felé tartva. A Dornyai Béla utca kereszteződéséhez érve úgy kanyarodott be jobbra kis ívben, hogy ennek során nem biztosított elsőbbséget az Almádi úttal párhuzamos kerékpárúton közlekedő, egyenesen továbbhaladó biciklisnek. Ennek eredményeként a kerékpáros az elé kanyarodó autó jobb oldalának ütközött. A baleset következtében a kerékpáros súlyos sérülést szenvedett.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Veszprémi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

baleset


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértők egy szerb kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Magára hagyott egy sérültet, a rendőrök megtalálták

Személygépkocsi sodort el egy gyalogost Mezőkovácsháza közelében. Az autó vezetője nem állt meg, elhajtott. A rendőrök egy összetört tükörhátlap alapján azonosították a járművet és annak vezetőjét. Az ügy vizsgálata befejeződött.