Elvette egy idős asszony fülbevalóját és még körözték is – a budapesti rendőrök elfogták

2020. 06. 09., k - 06:00
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A nő látásból ismerte azt a férfit, aki kifosztotta.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság I. kerületi Rendőrkapitánysága egy 81 éves asszony feljelentése alapján indított nyomozást. A rendelkezésre álló adatok szerint az idős nő 2020. június 3-án délután, Budapest I. kerületében egy padon ült, amikor odament hozzá két férfi, akiket látásból ismert és beszélgetett már velük. Az egyik férfi – elterelve az asszony figyelmét – ellopta a fülében lévő fülbevalót, majd a baráti viszonyban lévő két férfi távozott. A nő rövid időn belül észrevette,  hogy hiányzik a fülbevalója, ismerősei után ment és kérte, hogy adják vissza az ékszert, de a két férfi tagadta, hogy náluk lenne a fülbevaló.

A rendőrök a térfigyelő kamerák felvételei alapján rövid időn belül azonosították mind a két férfit, majd elfogták a feltételezett elkövetőt, az 53 éves budapesti K. Imrét, aki ellen lopás bűntett elkövetése miatt rendőrségi elfogatóparancs is volt érvényben. A nyomozás jelenlegi adatai szerint a másik férfi nem vett részt a bűncselekmény elkövetésében.

K. Imrét a BRFK I. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói kifosztás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ismerősétől lopott

Az oroszlányi rendőrök néhány órán belül elfogták a feltételezett elkövetőt.

 

Tragédia a 6-s főúton

Egy ember meghalt, amikor személyautó ütközött tehergépkocsival a főút Ercsi és Érd közötti szakaszán.