Elvitték a kilőtt vadakat

2018. 10. 24., sze - 09:17
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

A barcsi rendőrök négy személyt gyanúsítanak a bűncselekmény elkövetésével.

A barcsi rendőröknek 2018. október 23-án 9 óra körül hivatásos vadászok tettek bejelentést arról, hogy Kútfőpusztán két szarvastehenet kilőttek, de mire értük mentek, addigra ismeretlen tettesek elvitték a tetemeket. Az egyenruhások a beszerzett információk alapján azonosították a feltételezett elkövetőket és pár órán belül egy gépkocsiban igazoltatták, majd elfogták őket. A 27 éves szuloki, az 55 éves görgetegi és a 42 éves, valamint a 18 éves lábodi lakosokat előállították a Barcsi Rendőrkapitányságra, ahol lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket. A férfiak vallomásukban elismerték a bűncselekmény elkövetését és elmondták, hogy munkába menet találtak rá a földön fekvő állatokra, amiket elvittek. A nyomozók egy szuloki háznál megtalálták és lefoglalták a két vadat, amelyek közül az egyiket már feldolgoztak.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ismét járható a 47-es főút

Befejeződött a helyszíni szemle és a műszaki mentés a 47-es számú főút hódmezővásárhelyi elkerülő szakaszán, ahol korábban anyagi káros baleset miatt volt teljes útlezárás.

 

Teljes útlezárás a 47-es főúton

Anyagi káros baleset miatt teljes az útlezárás a 47-es számú főút hódmezővásárhelyi elkerülő szakaszán. Az utazók a városon keresztül tudnak kerülni.

 

A külterületek biztonságáért

Nem kétséges: a nagyobb településekre nagyobb figyelem összpontosul, ami a biztonságot és a környezetvédelmet illeti.

 

Vetélkedő a börtönben

Elsőre talán bizarr jelenség, amint tömött sorokban, vidáman és izgalommal vonul 28 tizenéves és több tucat felnőtt a börtönbe.

 

Ne várj 72 órát!

Csak tavaly 21 483 eltűnés miatt indult körözés szerte az országban.

 

Kiállás a biztonság mellett

Középiskolásokkal közösen szervezett közlekedésbiztonsági flashmobsorozatot a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK).