Elvitték, megrongálták, otthagyták

2018. 07. 12., cs - 09:58
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A szentendrei rendőrök három órán belül elfogták és gyanúsítottként kihallgatták a két csobánkai férfit.

A nyomozás adatai szerint egy 20 éves férfi 27 éves társával 2018. július 11-én 15 óra körül elvontatott egy csobánkai családi ház elől az ott parkoló személygépkocsit, amelyet később több helyen megrongáltak és kivették belőle az akkumulátort. Ezt követően a járművet egy csobánkai füves területen hagyták. Az esetről a sértett bejelentést tett a rendőrségre. A rendőrök az ellopott gépkocsit megtalálták, majd az ügyben végzett adatgyűjtés alapján azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőit.

"

"

A járőrök a két csobánkai lakost Pomázon fogták el, majd előállították őket a Szentendrei Rendőrkapitányságra. A két férfit a nyomozók lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták.

"

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Azt hitte, szabad

Egy 41 éves horvát állampolgárral szemben intézkedtek a hétvégén ittas járművezetés miatt a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság egyenruhásai. A férfit egy napon belül bíróság elé állították.

 

Tiltott módon halászott

A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság nyomozói orvhalászat miatt indítottak eljárást egy budapesti lakossal szemben.

 

Elfogás öt percen belül

A rendőrök elfogták azokat a rablókat, akik Miskolc belvárosában egy férfitől elvették mobiltelefonját.

 

Volán mögül őrizetbe

Bíróság elé állítási javaslattal tervezi befejezni a rendőrség, annak az ittas sofőrnek az ügyét, akit közúti ellenőrzés során szűrtek ki a forgalomból a miskolci rendőrök.