Emberkereskedelem lett a megalapozott gyanú

2020. 05. 04., h - 14:43
Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda

Az enyingi férfit a bűncselekmény körülményeinek vizsgálata után hallgatták ki ismételten gyanúsítottként, csak már más bűncselekmény miatt.

Amint arról korábban beszámoltunk, a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) Székesfehérvári Osztálya nyomozást folytat a 37 éves S. I.-vel szemben. Az enyingi férfi 2019 márciusa és nyara között bírt rá prostitúcióra egy dunaújvárosi nőt, akitől a bevételét elvette és abból fedezte saját életvitelét.

A nyomozók a férfi által elkövetett bűncselekmény körülményeit vizsgálva a tényállási elemek tisztázásakor újabb adatokat állapítottak meg. Ezek alapján 2020. május 4-én kizsákmányolás céljából elkövetett emberkereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki S. I.-t, majd előterjesztést tettek letartóztatásának meghosszabbítására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A rendőrök keresik a headset tolvajt

A miskolci rendőrök a lakosság segítségét kérik egy férfi azonosításához, aki az egyik telefonszaküzletből ellopott egy Huawei típusú fülhallgatót.

 

Rabolt, néhány perc alatt elfogták a rendőrök

Orosházán, egy üzletből akart elvinni kozmetikai termékeket, hajvágógépet egy férfi. A biztonsági őr megpróbálta feltartóztatni őt, dulakodtak, ennek ellenére sikerült elmenekülnie a helyszínről. A rendőrök néhány perc alatt elfogták és őrizetbe vették a rablással gyanúsítható férfit.