Emberkereskedelem lett a megalapozott gyanú

2020. 05. 04., h - 14:43
Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda

Az enyingi férfit a bűncselekmény körülményeinek vizsgálata után hallgatták ki ismételten gyanúsítottként, csak már más bűncselekmény miatt.

Amint arról korábban beszámoltunk, a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) Székesfehérvári Osztálya nyomozást folytat a 37 éves S. I.-vel szemben. Az enyingi férfi 2019 márciusa és nyara között bírt rá prostitúcióra egy dunaújvárosi nőt, akitől a bevételét elvette és abból fedezte saját életvitelét.

A nyomozók a férfi által elkövetett bűncselekmény körülményeit vizsgálva a tényállási elemek tisztázásakor újabb adatokat állapítottak meg. Ezek alapján 2020. május 4-én kizsákmányolás céljából elkövetett emberkereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki S. I.-t, majd előterjesztést tettek letartóztatásának meghosszabbítására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Útjukba álltak

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 39 éves belga sofőr ellen, aki 21 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Visszakapta ellopott akkumlátorát

A szemfüles szomszédasszony felírta annak a furgonnak a rendszámát, amivel a tolvajok közlekedtek Telkibányán. A nyomozók három férfit hallgattak ki gyanúsítottként a lopással összefüggésben.

 

Szekszárdi diadal

A Heves megyei csapat nyerte a X. Országos Szakmai Közlekedésrendészeti Versenyt.