Emberölés a XIII. kerületben

2018. 01. 13., szo - 13:24
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Egy 23 éves budapesti férfit szúrtak le Angyalföldön.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központjába 2018. január 13-án 1 óra körül érkezett bejelentés egy XIII. kerületi kórházból, hogy egy férfit szúrt sérülésekkel vittek be ismerősei a kórházba, aki olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy életét vesztette.

A bevezetett nyomozati cselekmények eredményeként a nyomozóknak sikerült megállapítani, hogy a férfit a XIII. kerületben a Kámfor utca, Nővér utca kereszteződésében szúrták meg. A szélesített adatgyűjtést követően a Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztályának nyomozói azonosították az elkövetőt, akit 1 óra 40 perckor lakásában elfogtak.

A 23 éves budapesti A. Mártont elfogták, előállították és emberölés bűntett gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A férfivel szemben – őrizetbe vétele mellett – előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Leforrázta vendéglátóját

Vádemelést javasol a rendőrség egy férfi ellen, aki Dunaszekcsőn összeveszett vendéglátójával, majd leöntötte forró vízzel.

 

Vigyázzon értékeire!

A zalai rendőrök a gépkocsifeltörések megelőzése céljából egy mobil, személyautót ábrázoló makettet helyeztek ki Zalakaroson.