Emberölés bűntett kísérlete miatt őrizetben

2021. 10. 25., h - 12:12
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

A Fejér megyei rendőrök egy órán belül elfogták a 16 éves fiatalt, aki a megalapozott gyanú szerint életveszélyesen megsebesített egy 19 éves férfit.

A 112-es segélyhívó számra 2021. október 23-án nem sokkal éjfél előtt bejelentést tett egy férfi, miszerint Iváncsán megszúrták.

 

A helyszínre irányított járőrök elsősegélyben részesítették az áldozatot – aki el tudta mondani, ki szúrta meg -, majd a férfit átadták a mentőszolgálat munkatársainak, akik kórházba szállították. A rendőrök azonnal megkezdték az elkövető felkutatását, majd rövid idő múlva elfogták a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, egy 16 éves besnyői fiút, akit a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságra előállítottak. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a sértett által elszenvedett sérülések életveszélyesek voltak, és azok elhelyezkedésére figyelemmel a cselekmény alkalmas volt arra, hogy a sértett életét kioltsa.

 

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói a besnyői fiatalt őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként hallgatták ki, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. Vele szemben emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kifosztás Alsózsolcán

A rendőrök egy órán belül elfogták azt a férfit, aki megütött egy fiatalembert, majd elvette a földre került sértett telefonját Alsózsolcán.

 

Eltiltották mégis vezetett

Eltiltás hatálya alatt vezetett az a 38 éves sofőr, aki a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen gázolt el egy férfit Tatán.