Emberölés Kajárpécen – frissítve

2019. 02. 25., h - 15:54
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök két órán belül elfogták az emberölés elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit.

Amint arról korábban beszámoltunk, Kajárpécen megszúrtak egy fiatal nőt, aki ennek következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói széleskörű adatgyűjtés eredményeként két órán belül elfogtak egy 29 éves győri férfit, aki megalapozottan gyanúsítható a bűncselekmény elkövetésével. Kihallgatása - őrizetbe vétele mellett - folyamatban van.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértő Csongrád-Csanád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Újabb három határsértő Szegednél

Ismét jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Fürdőzés veszélyei a Tiszánál

A nyári idény elmaradhatatlan velejárója a szabad strandok látogatása, azonban ez a felüdülési lehetőség számos veszélyt rejthet magában.

 

Három határsértő Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.