Emberölés kísérlete Győrben

2019. 12. 21., szo - 09:27
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök a helyszínen elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit.

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2019. december 21-én 4 óra 40 perckor arról, hogy Győrben egy munkások szálláshelyéül szolgáló ingatlan egyik szobájában megkéseltek egy férfit. A helyszínre érkező rendőrök  - az elsődleges intézkedések eredményeként - megállapították, hogy négy lakó italozott a szállón, amikor közülük ketten összevesztek. Az elfajult vita során egyikük, egy 28 éves mongol férfi egy 20 centiméter pengehosszúságú késsel többször is vitapartnere felé szúrt és vágott. A megtámadott szintén mongol férfi védekezés közben kezén, lábán és fején is vágott sérüléseket szenvedett, ezért őt a mentők kórházba vitték.

A késelőt a járőrök elfogták és a Győri Rendőrkapitányságra előállították. A helyszíni szemle és a körülmények tisztázása jelenleg is folyamatban van.

A Győr-Moson Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés kísérlete bűntett elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárást indított.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kilenc illegális migráns

A Bács-Kiskun megyében feltartóztatott külföldiek jogellenesen jutottak be az ország területére.

 

Háromszor elfogott díler

Kábítószerrel kereskedett, betört, a letartóztatása előtt levágta a lábáról a nyomkövetőt, utána pedig megszökött a XIX. kerületi zsaruk elől. F. Mihály Sándor nem jutott messzire, immár letartóztatták, a bajkeverésnek részéről egy időre vége.

 

Nem messze a Balatontól

A somogyi dombvidéken a nagyjából 4500 lelkes város a 24 települést felölelő járás és egyben a vonzáskörzet központja. A környék rendjére a Tabi Rendőrőrs ügyel. Tabbal együtt 13 ezer főnyi lakosság napi közbiztonságáról kell gondoskodniuk, rájuk hárul ügyes-bajos dolgaik, hatóságot érintő problémáik rendezése.

 

Az év rendőrei

Idén is elismerték az év rend­őrei munkáját, és kihirdették, kik kapnak Bátorságért érdemjelet. Az elismerések többségét később vehetik át személyesen Pintér Sándor miniszterelnök-helyettes, belügyminisztertől a díjazott zsaruk.