Eredményes körözési akció Nógrád megyében

2019. 09. 20., p - 11:00
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Tíz körözött személyt fogtak el a rendőrök a megye területén.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság és kapitányságai 2019. szeptember 19-én illetékességi területükön bűnügyi és közbiztonsági körözési célú fokozott ellenőrzést tartottak.  

Az akció során a rendőrök három személyt fogtak el, akiknek szabálysértési elzárás végrehajtása miatt rendelték el körözésüket. A hatóság tagjai a három férfit elfogásukat követően büntetés-végrehajtási intézetbe szállították.

Eltűnés miatt az egyenruhások hat fiatalkorú és egy felnőtt korú személlyel szemben intézkedtek. A fiatalkorúakat a hatóság tagjai a gyermekotthonba visszaszállították és törvényes képviselőiknek átadták.

A rendőrök további három személyt állítottak elő a Pásztói Rendőrkapitányságra, akiket gyanúsítotti kihallgatásukat követően szabadon bocsátottak.​


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kamionban bújtak meg

Tompánál két illegális migráns jogellenesen próbált meg bejutni az ország területére.

 

Határsértő egy kamion alvázán

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Határsértők egy észak-macedón kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.