Erőszakolni próbált

2018. 12. 19., sze - 14:16
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A BRFK XIII. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói elfogtak és őrizetbe vettek egy palesztin férfit.

A nyomozás adatai szerint egy 31 éves palesztin állampolgár 2018. október 20-án éjszaka Budapest XIII. kerületében, egy társasházig követett egy nőt, majd a lépcsőházban lenyomta a földre és szexuális aktust akart létesíteni vele. A nőnek sikerült lelöknie magáról a férfit, aki ezután elmenekült a helyszínről.

A nyomozók a biztonsági kamera felvételei alapján azonosították az elkövetőt és megállapították, hogy a palesztin férfi 2018 áprilisában egy óbudai társasházban is megtámadott egy nőt. A palesztin férfi akkor a nőt nyakánál fogva lefogta, a földre szorította és szintén szexuális aktust akart vele létesíteni. A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitányság munkatársai az elkövetőt 2018. december 18-án délután a XI. kerületi munkahelyén elfogták.

A Magyarországon oltalmazott státuszúként tartózkodó palesztin férfit a nyomozók őrizetbe vették és két rendbeli szexuális erőszak bűntett kísérlet miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A rendőrök előterjesztést tettek a férfi letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rablás Monoron

A monori rendőrök elfogták azt a férfit, aki kirabolt egy taxisofőrt.

 

Tuzséri rablás

A záhonyi rendőrök a bevezetett intézkedések eredményeként rövid időn belül elfogták a feltételezett tettest.

 

Többször megbotlott már

A rendőrök elfogták azt a férfit, aki az elmúlt hónapokban több betörést és lopást követett el Cibakházán.

 

Záróra

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság befejezte abban az ügyben a vizsgálatot, amelyet egy polgárőrökre támadó szlovák állampolgárságú férfival szemben indított.

 

Biofüvet árult

A józsefvárosi nyomozók elfogtak egy dílert, illetve társát, aki a biofű előállításához használt felszerelést biztosította.