Értékes karórákat loptak

2017. 08. 24., cs - 04:55
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A rendőrök elfogták azt a két nőt, akik egy erzsébetvárosi szállodából ellopták egy vendég nagy értékű karóráit.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 24 éves budapesti L. Cintia és kollégája, egy 28 éves szomolyai lakos takarítónőként dolgozott egy erzsébetvárosi szállodában, ahol 2017. augusztus 20-án a délutáni órákban a két nő bement az egyik apartmanba, majd felfeszítette az egyik vendég bőröndjét, amelyhez a munkája során hozzáfért, és kilopott belőle hat, közel húszmillió forint értékű karórát.

A rendőrök beazonosították az elkövetőket, majd 2017. augusztus 22-én a délelőtti órákban L. Cintiát és társát elfogták Budapesten, a IV. illetve XIII. kerületi lakásukban. A nyomozók a 24 éves budapesti nő lakásán tartott házkutatáskor hiánytalanul megtalálták a korábban ellopott órákat.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztályának munkatársai a két nőt – őrizetbe vételük mellett – lopás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Pest MRFK – 2019

Az előző évben elvégzett, és az idei esztendőre kitűzött rendőri feladatokról tartott számvetést Pest megye rendőrfőkapitánya.