Fegyverest fogott el a szabadidős készenléti rendőr

2019. 12. 07., szo - 13:28
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Pisztoly és éleslőszer volt a férfinál, aki Kisszálláson ment be egy tanyára.

Egy kisszállási tanyára 2019. december 6-án reggel egy férfi ment be, hogy enni kérjen. A házigazda tartott az idegentől, ezért telefonált a fiának, aki a Készenléti Rendőrség határrendésze. Mire a szabadidős rendőr kiért, addigra a férfi elbiciklizett. A rendőr az 55-ös főúton érte utol, szolgálatba helyezte magát, és megállította a kerékpárost. A férfi fegyvert említve a zsebébe nyúlt, ezért a rendőr testi kényszert alkalmazott. Közben megérkeztek az egyenruhás kollégák is, akik az addig lefogott személy zsebében egy pisztolyt találtak, benne egy éleslőszerrel. A férfit előállították, ellene a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett elkövetése miatt, őrizetbe vétele mellett indított büntetőeljárást.  


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bódult állapotban vezetett

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság járőrei Alsóregmecen egy férfit szűrtek ki a közúti forgalomból, aki bódult állapotban vezette járművét.

 

A lakásban érték tetten a tolvajt

A Szikszói Rendőrőrs munkatársai elfogták azt a férfit, aki alsóvadászon több családi házból és azok melléképületeiből lopott el különböző tárgyakat.