Fegyverrel akarta rendezni a nézeteltérést

2021. 07. 24., szo - 12:03
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy szolnoki férfi megöléssel fenyegette, majd gáz-riasztó pisztolyt fogott ismerősére. A rendőrök gyanúsítottként kihallgatták a fegyveres támadót.

Egy szolnoki férfi megjelent az egyik helyi pizzéria előtt 2021. július 23-án 11 óra körül, és az ott tartózkodó ismerősét korábbi nézeteltérésük miatt megöléssel fenyegette. Ezt nyomatékosítva nadrágja zsebéből elővett egy forgótáras gáz-riasztó pisztolyt, amit a sértettre fogott. A fenyegetőző férfi ezután a sértettet több alkalommal ököllel megütötte, majd dulakodni kezdtek, ami közben sikerült a támadótól megszerezni a pisztolyt. Ezt követően a bántalmazó távozott a helyszínről. A rendőrök bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt előállították a 27 éves férfit a Szolnoki Rendőrkapitányságra és gyanúsítottként kihallgatták. Az eljárás során megállapításra került, hogy a jogsértő már előző nap is megfenyegette a férfit annak megölésével. A nyomozók a fegyvert a hozzá tartozó lőszerekkel együtt lefoglalták.    

A Szolnoki Rendőrkapitányság garázdaság vétség és zaklatás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Buszbaleset az M1-es autópályán

A bal pályatesten a belső és külső sávot a helyszíni szemle idejére lezárták, a leálló sávban rendőri irányítás mellett halad a forgalom.