Fegyvert is akart rántani a férfi, a rendőrök elfogták

2021. 02. 06., szo - 10:36
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A Balatonfüredi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Emberölésre irányuló előkészület és súlyos testi sértés bűntett, valamint garázdaság és kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyt eljárás a Balatonfüredi Rendőrkapitányságon egy 32 éves helyi lakossal szemben. A férfi 2019. június 14-én, éjszaka egy balatonfüredi szórakozóhelyen szóváltásba keveredett egyik ismerősével, és megütötte őt. Másnap hajnalban az elkövető engedéllyel tartott maroklőfegyverével visszament a helyszínre, majd a vendéglátóhely egyik alkalmazottjával is összeveszett. Dulakodni kezdtek, majd a férfi a nadrágjába tűzött lőfegyveréhez nyúlt. Elővenni azonban már nem tudta, mivel a szórakozóhely biztonsági őrei megakadályozták. A kiérkező járőrök a helyszínen elfogták a férfit, majd előállították, és a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. Az eljárás során elrendelt szakértői vizsgálat megállapította továbbá, hogy a tettes szervezetében kábítószernek minősülő anyag volt kimutatható.

A Balatonfüredi Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, az ügyben keletkezett iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Behívta, kifosztotta, elfogták

Sokkolóan rikító, a legmerészebb eklektikán is túlkiáltó enteriőrben vetkőztette majdnem pőrére áldozatát az izsófalvi gyanúsított.

 

Fokozott ellenőrzés az M1-esen

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság fokozott közlekedésbiztonsági ellenőrzést tartott április 1-jén az M1-es autópályán. Földön és levegőben: az autópálya- és a forgalom-ellenőrzési alosztály munkatársai mellett az akcióhoz helikopteres támogatást adott a Készenléti Rendőrség.

 

Letartóztatásban a lengyel embercsempészek

A rendőrök Dunaföldvár belterületén ellenőriztek két magyar rendszámú teherautót, melyek közül az egyikben illegális migránsokat szállítottak, míg a másik jármű a csempész gépkocsi előfutójaként közlekedett.