Feladta magát

2021. 05. 19., sze - 19:59
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Elfogatóparancs volt a férfi ellen, aki a gyanú szerint gumilövedékes pisztollyal megsebesítette ismerősét Budapesten – önként jelentkezett a VIII. Kerületi Rendőrkapitányságon.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2021. május 18-án 20 óra 6 perckor érkezett bejelentés, hogy egy férfit meglőttek; két férfi között szóváltás alakult ki, és egyikük gumilövedékes fegyverrel megsebesítette vitapartnerét.

A rendőrök rövid időn belül azonosították a feltételezett elkövetőt, és ellene elfogatóparancsot adtak ki.

A 25 éves férfi a körözés alapján önként jelentkezett a VIII. Kerületi Rendőrkapitányságon; ahol a nyomozók felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt – őrizetbe vétele mellett – folytatják az eljárást. A férfi elszámoltatása folyamatban van.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Végállomás

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen 30 éves horvát férfi ellen, aki 25 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Embercsempészeket fogtak Ruzsán

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály járőrei elfogtak két román állampolgárt, akik kilenc határsértőt próbáltak jogellenesen Magyarország területére szállítani.

 

Újabb luxusautót fogtak Csanádpalotán

A Csongrád-Csanád megyei rendőrök újabb – a német hatóságok által körözött – 20 milliós luxusautót foglaltak le a Csanádpalota autópálya határátkelőhelyen.

 

Hatékonyabb bűnüldözés

A miskolci polgármester adta át a helyi rendőrkapitányságnak azt a gépjárművet, ami mostantól nagyban elősegíti a munkájukat.

 

A gyanúsított már várta a rendőröket

A betörés után rá-rá nézett egy szerencsi férfi arra a házra, ahová korábban betört, hogy mikor érkeznek meg a bűnügyi helyszínelők. A férfi nem várt hiába, a rendőrök megérkeztek és elfogták a tolvajt.