Feladta magát a csepeli emberölés feltételezett elkövetője

2020. 02. 22., szo - 15:35
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A budapesti rendőrök elfogták a 24 éves K. Csabát, miután önként jelentkezett a csepeli rendőrkapitányságon.

2020. február 22-én 0 óra 11 perckor érkezett bejelentés arról, hogy Budapest XXI. kerületében, a Rákóczi Ferenc utcában egy román állampolgárságú férfit előzetes szóváltást követően bántalmaztak, aki a mentőszolgálat szakszerű ellátása ellenére a helyszínen életét vesztette.

A bevezetett nyomozási cselekmények és adatgyűjtés eredményeként a nyomozók egy órán belül azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 24 éves román állampolgárt, K. Csabát, aki ellen a Budapesti Rendőr-főkapitányság elfogatóparancsot bocsátott ki és emberölés bűntett gyanúja miatt rendelt el nyomozást.

A férfi 2020. február 22-én 14 órakor adta fel magát a XXI. kerületi rendőrkapitányságon, ahol a rendőrök elfogták, elszámoltatása jelenleg is folyamatban van. ​


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt vizsgálat: szemeteltek

A Bácsalmási Rendőrőrs nyomozói vádemelést javasolnak azzal a két férfivel szemben, akik háztartási hulladékot borítottak az árokpartra.

 

Járvány idején sem ússzák meg

Az V. és a XIII. kerületi rendőrök a héten több betöréses lopás gyanúsítottját fogták el. A rendőrség a veszélyhelyzet mellett továbbra is ugyanolyan figyelmet fordít a közterületek nyugalmára és a bűncselekmények felderítésére, megelőzésére.

 

Letartóztatásban várja a vádemelést

A szekszárdi rendőrök alig két hét alatt befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 21 éves helyi férfival szemben folytattak gépkocsifeltörés-sorozat miatt.

 

Egyedül próbálkozott

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Ásotthalomnál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.