Felfegyverkezve elkövetett garázdaság Nádudvaron

2020. 04. 11., szo - 12:53
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök még aznap elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit.

A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy 26 éves férfivel szemben.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2020. április 10-én 10 óra körül Nádudvaron, a Hajdú utcában szerelemféltésből, a nála lévő bozótvágó késsel többször ráütött a sértett autójára, ami emiatt megrongálódott.

A rendőrök a bejelentést követően a helyszínre mentek és rövid időn belül azonosították a feltételezett elkövetőt, akit ezt követően elfogtak és előállítottak a rendőrkapitányságra. A nyomozók a 26 éves férfit gyanúsítottként kihallgatták, amely során beismerő vallomást tett.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Földkábelt loptak

Két szlovák férfi a munkahelyéről lopott vörösréz kábeleket, amit később értékesíteni akartak. A komáromi rendőrök elfogták és kihallgatták a tetteseket.

 

Négy évtized egy munkahelyen

Negyven év munkaviszony után nyugállományba vonult a Csongrád Megyei Rendőr- főkapitányság állományából Csenkeiné Örkényi Eleonóra. A pénzügyi szakember egész életében egy területen dolgozott.