Felgöngyölítik

2020. 11. 19., cs - 12:15
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A budapesti rendőrök őrizetbe vették azt a férfit is, akitől a Velencénél elfogott díler vehette a kábítószert. A két helyszínen összesen mintegy százmillió forint értékű marihuánát foglaltak le.

Egész éjjel dolgoztak a Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztály, Kábítószerbűnözés Elleni Osztály munkatársai annak a kábítószer-kereskedelem miatt indult bűnügynek a felgöngyölítésén, melyben 2020. november 18-án Fejér megyében fogtak el egy feltételezett dílert. A menekülés közben egy rendőrt elsodró férfi kocsijában hat kilogramm – az elsődleges adatok alapján – marihuánát találtak. A nyomozók még az éjjel Budapest IX. kerületében elfogták azt a szerb férfit is, akitől a megalapozott gyanú szerint a drog származott. Lakását átkutatva további 32 kilogramm kábítószergyanús növényi anyagot, csaknem nyolcmillió forintot és két gépkocsit foglaltak le.

A két helyszínen talált marihuána feketepiaci értéke körülbelül százmillió forint. Mindkét gyanúsítottat kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetése miatt hallgatták ki, majd vették őrizetbe a BRFK nyomozói.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam