Felgyújtotta a nagyszülei házát

2021. 10. 27., sze - 15:33
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök őrizetbe vették azt a perkupai fiatalembert, aki bosszúból felgyújtotta a nagyszülei házát, majd több hozzátartozóját is megfenyegette.

Az Edelényi Rendőrkapitányság rongálás és önbíráskodás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 23 éves perkupai férfival szemben.

A gyanúsított és nagyszülei között vita alakult ki egy a nagyszülők tulajdonában álló perkupai ház értékesítésével összefüggésben.

Mivel a nézeteltérést nem tudták tisztázni, ezért az unoka 2021. október 25-én az esti órákban betört a lakatlan ingatlanba, ott benzint locsolt szét, majd felgyújtotta a házat.

A tűzeset bejelentését követően a járőrök másfél órán belül felkutatták és Sajóvámoson el is fogták az elkövetőt, akit a rendőrkapitányságra előállítottak, vele szemben büntetőeljárást indítottak, majd a beismerő vallomás megtétele után szabadon bocsátották.

A férfi – a rendőrségről való távozása után - telefonon hívta fel a nagyapját és több hozzátartozóját is megfenyegette, hogy agyonüti őket.

A rendőrök ezt követően ismét felkutatták a férfit, – akit ekkor már Miskolcon fogtak el – ismét előállították a rendőrkapitányságra, majd újabb kihallgatását követően őrizetbe is vették.

Kép

 

Kép

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bolgár embercsempész rendőrkézen

A Tolna megyei rendőrök az M6-os autópálya Paksi pihenőjében fogták el a férfit, aki egy napelemkollektornak is nekihajtott, miközben menekült a rendőrök elöl.

 

Nyitás előtt ment a fagyizóba

Betörte a fagyizó üvegét ahonnan elvitte a pénzkazettát, majd nem sokkal később egy ház ablakát törte be, hogy elbújjon a rendőrök elől.

 

Román embercsempészek rendőrkézen

A járőrök az 1-es számú főúton, Győrszentiván külterületén ellenőriztek egy gépkocsit, amiben több mint egy tucat migráns tartózkodott.

 

26-an feltartóztatva

A rendőrök egy zárt furgonban találták meg a migránsokat, a jármű sofőrje elmenekült a helyszínről.