Felismerték, majd elfogták a zsebtolvajokat

2019. 04. 21., v - 11:06
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A Vagyonvédelmi Osztály nyomozói Budapesten fogták el azt a két nőt, akik pénztárcát loptak, benne iratokkal, pénzzel, bankkártyával.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Vagyonvédelmi Osztálya feljelentés alapján nyomozást rendelt el lopás vétség gyanúja miatt ismeretlen tettesekkel szemben.

A két nő 2019. február 2-án Budapest I. kerületében felszállt egy buszra, és a Hild tér és Clark Ádám tér között egyikőjük ellopta a buszon utazó sértett táskájából annak pénztárcáját. A másik nő a bűncselekmény elkövetése során társát figyeléssel biztosította.

A nyomozók az eljárás során beszerezték a bűncselekményt rögzítő kamera felvételeit, amely alapján azonosították a két nőt, akiket 2019. április 19-én Budapest II. kerületében felismertek és elfogtak.

A nyomozók a 24 éves D. Tamarát és 29 éves társát lopás vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd - őrizetbevételük mellett - előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására. ​​


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Tolvaj Karcagon

A rendőrök rövid időn belül azonosították és elfogták a Karcagon történt lopás gyanúsítottját.

 

Deák Jánosra emlékeztek

Az 5 Fegyver Kupa SE a Nemzeti Közszolgálati Egyetem lőterén szervezett lőversenyt a nemrégiben fiatalon elhunyt lőkiképző emlékére.

 

Kábítószergyanús anyagokat birtokoltak

A győri nyomozók két embert fogtak el, mivel a ruházatukból, majd a későbbi kutatás alkalmával a lakóhelyükről is több kábítószergyanús anyag került elő.

 

Keressük őket

A dunakeszi rendőrök a lakosság segítségét kérik.

 

Hat határsértő Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.