Felkutatták a rendőrök

2020. 06. 03., sze - 06:56
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Körözték, ezért bátyja adataival igazolta magát az a 28 éves férfi, akinek közel egy hónap után akadtak nyomára a dunakeszi rendőrök.

Várandós, 28 éves nő sérült meg abban a közlekedési balesetben, amely Fóton történt 2020. április 25-én kora délután. Két autó ütközött a Móricz Zsigmond út és a Géza fejedelem utca kereszteződésében, az egyik jármű az árokba csúszva felborult. Az anyósülésen utazó kismamát kórházba vitték. A sofőrnél nem voltak papírok, az intézkedő rendőrök kénytelenek voltak megelégedni bediktált adataival. Nem sokkal később kiderült, félrevezette az egyenruhásokat. A férfi azért adta ki magát a közöttük lévő hasonlóságot meglovagolva tíz évvel idősebb fivérének, mert tudta, körözik. Az érvényes vezetői engedéllyel nem rendelkező tiszadobi férfi 200 ezer forintos szabálysértési bírságot nem fizetett be, de hasonló elmaradás miatt volt érvényben körözés a balesetben megsérült, nyolcadik közös gyermeküket váró élettársa ellen is.

A dunakeszi rendőrök hetekig kutattak a férfi után, az összes számításba jöhető lakcímet visszatérően ellenőrizték. 2020. május 30-án jártak sikerrel, amikor egy fóti lakásból előállították, majd büntetés-végrehajtási intézetbe vitték a bujkálót.

12

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam