Félmillió forint értékben loptak munkahelyükről

2019. 03. 20., sze - 08:20
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A belvárosi nyomozók befejezték annak az öt nőnek az ügyét, akik közül ketten kozmetikai termékeket loptak egy raktárból, majd azokat budapesti szépségszalonok munkatársainak értékesítették.

A 41 éves V. Mártonné és a 42 éves S. Katalin 2018. május 29. és június 18. között egy kozmetikai cikkeket forgalmazó cég ferencvárosi raktárából félmillió forint értékben kozmetikai termékeket lopott.

A két budapesti nő alkalmazottként dolgozott a cégnél, így jutottak a termékekhez, amiknek egy részét lakásukban tárolták, a másik részét a cég csomagolóhelyiségében rejtették el. Az elkövetők az ellopott cikkeket budapesti szépségszalonokban értékesítették. 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói összehangolt akció keretében 2018. június 21-én elfogták S. Katalint és társát, valamint azt a három nőt, akik a lopott termékeket megvásárolták. A rendőrök az elkövetők lakásaiban, autójukban, valamint a cég csomagolóhelyiségében elrejtve félmillió forint értékben, több száz kozmetikai terméket találtak és foglaltak le. A nyomozók S. Katalint és társát folytatólagosan elkövetett lopás bűntett, a három vásárlót orgazdaság bűntett miatt gyanúsítottként hallgattak ki.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az iratot a napokban átadták az illetékes ügyészség részére.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Húsz határsértőt tartóztattak fel

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba húsz határsértő Csongrád megyében tegnap. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Aludtak, miközben tolvajok jártak a lakásban

A józsefvárosi nyomozók befejezték annak a három férfinak az ügyét, akik az éjszaka közepén besurrantak egy lakásba, majd onnan pénzt, mobiltelefont és egy slusszkulcsot loptak.