Féltékenységből rongálta meg vetélytársa autóját

2020. 08. 03., h - 07:18
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

A 47 éves nő a volt barátja új barátnőjének a kocsiján állt bosszút. A rendőrök vádemelést javasolnak az ügyben.

 

Egy 43 éves kecskeméti asszony tett bejelentést 2020. április 26-án 9 órakor a rendőrségen. Elmondta, hogy a tanyája udvarán álló autóját valaki megrongálta: a kocsi karosszériájának szinte minden elemén hosszú, mély karcolások vannak. A feljelentő arról is tájékoztatta a nyomozókat, hogy a szomszédja látta, hogy egy nő bemászik a kerítésen, illetve a feltételezett elkövető később üzent a károsultnak, miszerint reméli, hogy „így is élvezni fogja az autóját”.

A történetből kiderült, hogy a sértett jelenlegi párjának egy 47 éves helyi asszony volt rövid ideig a barátnője, aki bosszút akart állni, miután a férfi elhagyta. A nő ezért bemászott vetélytársa házának az udvarára, és egy ott talált csavarhúzóval az autóját összekarcolta, 270.000 forint kárt okozva ezzel áldozatának.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Vagyonvédelmi Alosztályának munkatársai az ügyben a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal megküldték az illetékes ügyészségre.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Unokázós csalók Miskolcon is - legyenek óvatosak!

A pénzátutalási szolgáltató munkatársának segítőkész hozzáállása miatt hiúsult meg az a tranzakció, amelyben egy idős asszony akart csaknem egymillió forintot átutalni egy angliai számlaszámra, hogy mentse hozzátartozója életét.

 

Keressük Szemán Jánost

A hajdúhadházi rendőrök a lakosság segítségét kérik egy 51 éves férfi eltűnésének ügyében.