Felvillanyozva

2018. 11. 06., k - 15:07
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

A gyanú szerint közel 9 éve lopta az áramot egy siófoki férfi.

A Siófoki Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy helyi férfival szemben.

Az áramszolgáltató 2018. szeptember 27-én tett bejelentést a rendőrségre arról, hogy Siófokon egy családi házban szabálytalan módon és jogosulatlanul vételezik az elektromos áramot. Az elsődlegesen beszerzett adatok alapján a nyomozók megállapították, hogy egy 66 éves férfi a beépített fogyasztómérő készüléket megkerülve, közel 9 évig, mintegy 25 000 kWh áramot lopott el. A rendőrök november 5-én gyanúsítottként hallgatták ki a helyi lakost, aki vallomásában elismerte a bűncselekmény elkövetését.   


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt vizsgálat: szemeteltek

A Bácsalmási Rendőrőrs nyomozói vádemelést javasolnak azzal a két férfivel szemben, akik háztartási hulladékot borítottak az árokpartra.

 

Letartóztatásban várja a vádemelést

A szekszárdi rendőrök alig két hét alatt befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 21 éves helyi férfival szemben folytattak gépkocsifeltörés-sorozat miatt.

 

Egyedül próbálkozott

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Ásotthalomnál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.