Festményt, létrát, csillárt és sok mást

2019. 02. 24., v - 08:29
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy családi házból lopta el a berendezési és használati tárgyakat egy 20 éves férfi, akit a salgótarjáni rendőrök rövid időn belül beazonosítottak és elfogtak.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 20 éves zagyvarónai lakos ellen.

A nyomozás adatai alapján a férfi 2019. február 11. és február 17. között egy salgótarjáni családi ház fészerének és pincéjének kifeszítette az ajtaját és onnan kézi szerszámokat, dexion polcokat, tűzifát, gumiabroncsokat, alumínium létrákat, felnit vitt el. Ezt követen a lakóház konyhájába nyíló bejárati ajtót feszítette ki és az épület helyiségeiből háztartási kisgépeket, gázpalackot, edényeket, poharakat, evőeszközöket, csillárt, bútorokat és elektronikai berendezési tárgyakat tulajdonított el.

A rendőrök a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 20 éves férfit rövid időn belül beazonosították, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták. A hatóság tagjai az eltulajdonított tárgyak egy részét felkutatták és lefoglalták. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kilenc illegális migráns

A Bács-Kiskun megyében feltartóztatott külföldiek jogellenesen jutottak be az ország területére.

 

Háromszor elfogott díler

Kábítószerrel kereskedett, betört, a letartóztatása előtt levágta a lábáról a nyomkövetőt, utána pedig megszökött a XIX. kerületi zsaruk elől. F. Mihály Sándor nem jutott messzire, immár letartóztatták, a bajkeverésnek részéről egy időre vége.

 

Nem messze a Balatontól

A somogyi dombvidéken a nagyjából 4500 lelkes város a 24 települést felölelő járás és egyben a vonzáskörzet központja. A környék rendjére a Tabi Rendőrőrs ügyel. Tabbal együtt 13 ezer főnyi lakosság napi közbiztonságáról kell gondoskodniuk, rájuk hárul ügyes-bajos dolgaik, hatóságot érintő problémáik rendezése.

 

Az év rendőrei

Idén is elismerték az év rend­őrei munkáját, és kihirdették, kik kapnak Bátorságért érdemjelet. Az elismerések többségét később vehetik át személyesen Pintér Sándor miniszterelnök-helyettes, belügyminisztertől a díjazott zsaruk.