Fészerből lopott a két adácsi férfi

2020. 04. 05., v - 09:55
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök eljárást indítottak ellenük.

Ismeretlen személyek 2020. április 2. és 2020. április 4. között bemásztak egy vámosgyörki lakóház udvarára és onnan a kerti tárolóból csónakmotort, sövényvágót, fűkaszát, permetezőt, gázpalackokat, több elektromos szerszámgépet és kézi szerszámokat tulajdonítottak el.

A bűncselekmény bejelentésének napján két férfi megjelent egy gyöngyösi színesfém telepen és egy csónakmotort valamint egy sövényvágót próbáltak meg leadni, azonban amikor a tárgyak származásáról kérdezték őket, azokat hátrahagyva elszaladtak.

A gyöngyösi rendőrök elfogták a 23 éves és 39 éves adácsi férfit, majd ellenük lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás a városi rendőrkapitányságon.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Halálát várták és közben meglopták

A belvárosi nyomozók elfogták azt a házaspárt, akik miközben rokonuk kórházban volt, magukhoz vették az idős asszony bankkártyáját, és arról több mint négymillió forintot költöttek.

 

Három szír határsértő Kiszombornál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Kiszombornál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.