Fiát bántalmazta

2019. 10. 09., sze - 09:25
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy karóval bántalmazta hozzátartozóját az 55 éves rimóci férfi. 

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási központjába 2019. október 8-án 20 óra 12 perckor érkezett a bejelentés, miszerint az egyik rimóci családi ház udvarában megvertek egy férfit. 
A rendőrök a bejelentést követően rövid idő elteltével a helyszín közelében elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 55 éves helyi lakost. A férfi a megalapozott gyanú szerint szóváltást követően egy karóval, több alkalommal a fején és a kezén megütötte fiát, aki az elsődleges orvosi vélemény alapján a bántalmazás következtében könnyű sérülést szenvedett, de a súlyosabb sérülés elmaradása csak a véletlennek volt köszönhető. 

Az 55 éves férfit a rendőrök elfogták, a Szécsényi Rendőrkapitányság épületébe előállították és gyanúsítottként hallgatták ki.  
 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Életet mentettek

A tűzből kísérték ki azt a helyi férfit a simontornyai rendőrök, aki motorját akarta kitolni az égő ház teraszáról.

 

Azonosították a rendőrök

Először nem tulajdonított jelentőséget a szerinte mindennapos szituációnak, később szánta-bánta a közúti veszélyeztetést.

 

Marokkói migráns Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Szegednél. A járőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.