Fiatalkorú társaság lopott el egy autót Józsefvárosban

2015. 09. 25., p - 09:26
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A fiúk nem tudták beindítani a kocsit, ezért eltolták a helyszínről.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága nyomozást folytat két fiatalkorú budapesti lakos ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, ismeretlen társukat a rendőrség keresi.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a két fiú és ismeretlen társuk 2015. szeptember 17-én 3 óra 40 perc körüli időben egy a Budapest VIII., Práter utcában parkoló autó csomagtartóját felfeszítette, majd bemászott annak utasterébe. Amikor az autót megpróbálták beindítani, észlelték, hogy abban nincsen akkumulátor, így eltolták a Budapest VIII., Szűz utca irányába.

A sértett személygépkocsijának eltűnésére 2015. szeptember 18-án figyelt fel, ekkor értesítette a rendőrséget.  

A józsefvárosi rendőrök a két fiatalkorú fiút 2015. szeptember 19-én a reggeli órákban lakcímükön elfogták, majd előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket.

Velük szemben a további eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága folytatja le. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hat óra alatt nyolcvanöt szabálytalankodó

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság egyenruhásai ezúttal a passzív biztonsági eszközök használatára fókuszáltak a megyei összevont fokozott ellenőrzés alkalmával.

 

Kamionban bújt meg

Tompánál egy külföldi férfi próbált meg jogellenesen bejutni az országba.

 

Öt határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.