Flexelni akartak - Kölcsönkért szerszámmal akartak katalizátort lopni

2021. 12. 06., h - 10:27
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Sarokcsiszolót kért kölcsön az a férfi és fiatalkorú társa, akik egy autóról akarták levágni a katalizátort. A bejelentést követően a miskolci rendőrök a helyszínen azonosították, majd elfogták a férfit és a társát.  

Lopás vétség kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 30 éves helyi férfivel, és fiatalkorú társával szemben. A gyanúsítottak 2021. november 26-án 10 óra 15 perc körül Miskolcon, egy társasház előtt parkoló autóról akarták leszerelni a katalizátort. A művelethez egy közeli építkezésről akartak sarokcsiszolót kölcsönkérni. S, mivel nem kaptak a férfi és társa egyéb eszközökkel próbálkozott, de ezúttal sem jártak sikerrel.

A páros próbálkozásait azonban filmre vették, így az időközben értesített rendőrök a helyszínen azonosították, elfogták majd előállították őket a Miskolci Rendőrkapitányságra, ahol a párost gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Vége a helyszínelésnek

Zavartalan a forgalom a Tatabánya lakott területén kívül történt halálos baleset helyszínén.

 

Halálos baleset Tatabányán

Két személygépkocsi ütközött össze Tatabánya lakott területén kívül. Az egyik autó sofőrje a helyszínen életét vesztette.

 

Vitte a fát, meg a motort is

A rudabányai rendőrök lopás miatt gyanúsítottként hallgatták ki azt a férfit, aki rönkfát próbált lopni, és egy segédmotor-kerékpárt pedig el is tulajdonított. A motort a rendőrök megtalálták, majd visszaadták a tulajdonosának.