Folyamatos az adatgyűjtés, a tanúk felkutatása és kihallgatása

2019. 07. 28., v - 18:00
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Jelenleg is tart a székesfehérvári zenei fesztiválon történtek körülményeinek tisztázása.

A rendőrségre 2019. július 28-án hajnali 3 órakor érkezett bejelentés arról, hogy Székesfehérváron, a Takarodó úton megrendezett zenei fesztiválon többen összeverekedtek.

A kiérkező rendőrök a helyszínen több személyt igazoltattak, továbbá megállapították, hogy egy 31 éves székesfehérvári férfi a szóváltás során késsel fenyegetőzött, ezért vele szemben garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon.

Az eset körülményeinek tisztázása érdekében jelenleg is tart az adatgyűjtés, valamint a tanúk felkutatása és kihallgatása. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Behívta, kifosztotta, elfogták

Sokkolóan rikító, a legmerészebb eklektikán is túlkiáltó enteriőrben vetkőztette majdnem pőrére áldozatát az izsófalvi gyanúsított.

 

Fokozott ellenőrzés az M1-esen

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság fokozott közlekedésbiztonsági ellenőrzést tartott április 1-jén az M1-es autópályán. Földön és levegőben: az autópálya- és a forgalom-ellenőrzési alosztály munkatársai mellett az akcióhoz helikopteres támogatást adott a Készenléti Rendőrség.

 

Letartóztatásban a lengyel embercsempészek

A rendőrök Dunaföldvár belterületén ellenőriztek két magyar rendszámú teherautót, melyek közül az egyikben illegális migránsokat szállítottak, míg a másik jármű a csempész gépkocsi előfutójaként közlekedett.