Folyamatosan zaklatta volt élettársát

2020. 03. 03., k - 08:37
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

A dombóvári rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 43 éves döbröközi férfival szemben folytattak zaklatás vétség elkövetése miatt.

Egy döbröközi nő tett feljelentést volt élettársa ellen, aki 2019 júliusa és augusztusa között rendszeresen hívogatta őt és üzengetett neki. Az eljárás során kiderült, hogy a 43 éves férfi a feljelentésben szereplő időszakban – 39 nap alatt – 686 esetben hívogatta a sértettet és üzeneteket küldött neki.  A nyomozók az elkövetőt gyanúsítottként hallgatták ki zaklatás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, aki tettét azzal magyarázta, hogy szeretne kibékülni volt élettársával, ezért hívogatta őt.  Az eljárás során kiderült az is, hogy a férfi kihallgatását követően is folyamatosan hívogatta és fenyegette volt élettársát.

Az ügyben a dombóvári rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és a keletkezett iratokat a napokban megküldték az illetékes ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Visszafordítás!

Baleset miatt teljes szélességében lezárták az utat az 51-es főút Dunavarsány és Majosháza közötti szakaszán.

 

Kamion alvázán bújt meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Illegális migránst fogtak el Nagylakon

A Csongrád-Csanád megyei rendőrök egy illegális migránst fogtak el Nagylak külterületén. A határsértő ellen idegenrendészeti eljárás indul.